Vi søker en erfaren økonomileder som vil få en sentral rolle i overordnet økonomistyring, finans, rapportering og nye investeringer/M&A. Du vil også delta aktivt i oppfølging av underliggende selskaper samt som rådgiver for eierne innen investering og finansiering i og utenfor konsernstrukturen.

Vi søker en leder med høyere utdanning innen økonomi/finans eller revisjon. Du har erfaring fra finans- og økonomifunksjon i større og komplekse industrivirksomheter,  lederstøtteerfaring og erfaring fra styrearbeid. Erfaring fra family office eller holdingselskap samt internasjonal erfaring er en klar fordel.

Rollen som CFO i et familieeid konsern krever høy grad av selvstendighet, integritet og struktur. Den rette kandidat er trygg i rollen og har svært gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende rolle med kontorsted på Lysaker. Noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingen rapporterer til konsernsjefen i Norsk Mineral AS.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Visindi AS ved Magne Amundsen tel: 916 56 101, Christian Heiberg tel: 992 98 574 eller Raluca Rohatin tel. 90072 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknadsfrist 6. august.

Stillingsannonsen på Visindi

Stillingsannonsen på finn.no